Voimaannu puutarhasta

Toivon saavani jakaa puutarhassa olevaa voimaannuttavaa energiaa sinulle, joka olet syystä tai toisesta uupunut tai haluat oppia löytämään positiivista ja innoittavaa energiaa puutarhasta, jonka minä koen henkisen voimaantumisen runsaudensarveksi.

Olen suunnitellut terapeuttisia kävelyreittejä puutarhassani. Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan kanssani rauhan ja läsnäolon hetkiä yksin, tai yhdessä ystäväsi tai työkavereidesi kanssa. Ryhmäkoko on kuitenkin maksimissaan kuusi henkilöä.

 

Minun voimani

Elämänkriiseissäni, voimavarojen ehtyessä olen vaistomaisesti hakeutunut luontoon ja etenkin muutamina viimeisimmistä vuosista puutarhaan. Olen kiistatta kokenut mieleni rauhoittuvan ja ajatusteni selkeytyvän jo lyhyenkin oleskelun jälkeen joko puutarhassa tai luonnossa.

Yhden vaikuttavimmista kokemuksistani sain vuosia sitten eräällä öisellä kävelyllä talvisessa, kuutamon valaisemassa metsässä. Siellä koin ensimmäistä kertaa miten energiani virtasi yhtenä luonnon kanssa, fyysisen menettäen hetkeksi otteensa.

Tämä unohtumaton tapahtuma sai aikaan pysyvän kiinnostuksen luonnon voimalliseen olemukseen ja sen miten se vaikuttaa mieliimme. Myöhemmin, kun puutarhamaailmasta oli tullut intohimoni ja mielelleni paras rauhoittumispaikka, tunsin tarvetta lisätä tietämystäni puutarhan voimaannuttavasta vaikutuksesta ja siitä kuinka saamme sen paremmin käyttöömme. Tämän tavoitteen tulin saavuttaneeksi suoritettuani puutarhaterapia sekä Green Coach -koulutuksen.